Vision — Möjlighet — Kvalitet

Ljudkvalitén är det som gör skillnaden mellan en magisk konsertupplevelse och något som bara faller platt. Vi på Artifon kan ljud, vi kan musik, vi har en bred och lång erfarenhet. Utifrån dina visioner hjälper vi dig att höra det du vill. Bra ljud är en konst.

Vision. Vi sätter upp tydliga mål utifrån din vision. Genom tekniska kravspecifikationer för akustik och system för ljud, bild och ljus ser vi till att målen uppfylls. Både helhet och detaljer är viktiga. Slutbesiktning och utvärdering är viktiga för att garantera att du som anlitar oss blir nöjd och att upplevelsen motsvarar din vision.

Möjlighet. Vi lyssnar på dig och ger dig möjligheter till en lösning som passar just dina ändamål. Inget ska behöva vara omöjligt. Artifon vilar på en bred bas med kunnande inom akustik, AV-system, scenljus och scenteknik. Vår absoluta specialitet är hus för tal och musik. Genom samarbete med specialister inom närliggande områden (som exempelvis scenteknik)
kan vi erbjuda dig kompletta lösningar som bygger på den allra nyaste forskningen och tekniken.

Kvalitet. Bra ljud är det som kan lyfta en konsert till oanade höjder. Ljudkvaliteten påverkar våra upplevelser, medvetet eller omedvetet. Här kan vi på Artifon hjälpa dig, både i det lilla och det stora. Ljud med kvalitet är viktigt. Och vi vet hur bra ljud låter.